Wanneer Cheiron in Vissen staat of in het twaalfde huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij liet merken dat er meer was dan de nuchtere werkelijkheid.

De Vissen heeft er behoefte aan om zich opgenomen te voelen in het grote geheel. Cheiron helpt om je één te voelen met alles om je heen én tegelijkertijd een eigen individu te zijn. Cheiron leert je dat je een eigen taak hebt in dit leven om je grenzen te ontdekken en binnen jouw mogelijkheden je eigen spirituele vermogens te ontwikkelen.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde. Het vraagt van jou om je niet in schuldgevoelens of verslavingen te verdrinken maar om je innerlijke wereld op orde te krijgen. Wanneer je je met de praktische, dagelijkse bezigheden verzoend hebt en accepteert dat jij op deze aardbol een levensopdracht te vervullen hebt, krijg je ruimte om juist die spirituele vermogens vorm te geven.

Cheiron in Vissen of in het twaalfde huis leert van de pijnlijke ervaringen, zoals ziek zijn, lichamelijke beperkingen of verslavingsgevoeligheden en schuld, dat deze je duidelijk kunnen maken dat je hierin niet hoeft te verdwijnen maar dat je ze dient te accepteren om ook achter de realiteit de zingeving te zien. Leren dat je een afgescheiden persoon bent, met ervaringen en gevoeligheden die verder gaan dan de waan van alledag. Het doel is om onbaatzuchtig, liefdevol en helpend te zijn in het leven dat je nu leeft.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan vrijblijvend naar info@artemyz.nl.