Cheiron – de gewonde genezer helpt je verder – Deel 6: Cheiron in Stier of in het tweede huis – Hoe staat het met jouw gevoel van eigenwaarde?

Wanneer Cheiron in Stier staat of in het tweede huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde omdat je het niet waard was om van te houden.

De Stier heeft er behoefte aan om het waard te zijn dat hij er is, want zo bouwt hij zijn gevoel van eigenwaarde op. Als de Stier het gevoel heeft dat hij het niet waard is, kan hij zich onzeker voelen en bovenmatig gehecht raken aan materiële zaken. Cheiron helpt om je in te leren zien dat spullen je ook geen gevoel van eigenwaarde geven. Cheiron leert je dat je een eigen taak hebt in dit leven om je zelf waarde toe te kennen.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat je niet paste bij de normen en waarden die in het gezin werden gehanteerd. Het vraagt van jou om je eigen en waardesysteem te bepalen zonder afbreuk te doen aan de waarden waarmee je opgroeide. Wanneer je je met een waardesysteem verzoend hebt en accepteert dat jij hieraan eigenwaarde kunt ontlenen, zul je jouw levensopdracht hier op aarde meer invulling kunnen geven.

Cheiron in Stier of in het tweede huis leert van de pijnlijke ervaringen, dat jij er dus ook mag zijn en dat je het waard bent, dan kun je liefdevol en creatief in het leven staan en je liefde voor anderen en de voor de natuur te verspreiden.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan vrijblijvend naar info@artemyz.nl.