Cheiron – de gewonde genezer helpt je verder – Deel 9: Cheiron in Leeuw of in het vijfde huis – Waar ga jij van stralen?

Wanneer Cheiron in Leeuw staat of in het vijfde huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij je spontaan uitte want je mocht niet zorgeloos plezier maken, of had je het gevoel dat je er gewoon niet mocht Zijn.

De Leeuw heeft er behoefte aan om zich te laten zien en gezien te worden. In de jeugd zou je de clown kunnen spelen of ontwikkel je een vorm van narcisme. Cheiron helpt je om een eigen identiteit op te bouwen. Cheiron leert je te ervaren wie je diep vanbinnen bent om een creatief levenspad te bewandelen.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat je je omgeving moest vermaken om gezien te worden. Je ging een rol spelen om zo in de spotlights te kunnen staan. Bij het ouder worden ervaar je mogelijk dat die rol niet bij je past en ga je op zoek naar het innerlijk kind. Dat maakt je creatiever omdat je plezier hebt in wat je doet zonder dat je het gevoel hebt dat je anderen moet imponeren. Je komt dan steeds dichter bij jezelf.

Cheiron in Leeuw of in het vijfde huis leert van de pijnlijke ervaringen, zoals niet gezien worden of niet de erkenning krijgen waar je naar hunkert, dat de werkelijke bron van wie je bent verbonden is met het innerlijk kind. Leren dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen leven. Het doel is om oprecht aandacht aan jezelf te schenken.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan naar info@artemyz.nl.