Gaffelbok, Tweelingen, Jongen

 

 Wanneer Cheiron in Tweelingen staat of in het derde huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij de omgeving wilde verkennen, je verbaal wilde uiten of alsmaar vroeg “waarom?” omdat je alles zo graag wilde weten en wilde begrijpen.

De Tweelingen heeft er behoefte aan om te communiceren en te leren. Cheiron helpt om je om informatie te verzamelen door altijd en overal vragen te stellen en alle boeken te lezen die er zijn. Cheiron leert je die gegevens op een rijtje te zetten zodat je snapt wat er allemaal gebeurt, wat er is en wat er allemaal nog kan komen. Het brengt je op ideeën en je wilt daarover praten.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat wat jij te zeggen had er niet toe deed. Want je moest niet zoveel vragen, of je stelde vragen waar je nog te jong voor was, of je moest gewoon stil zijn omdat kleine kinderen niet mogen praten als volwassenen aan het woord zijn. Het vraagt van jou om je niet met een kluitje in het riet te laten sturen, maar toch te blijven vragen. Wanneer je je met de tegenwerking verzoend hebt en accepteert dat jij op deze aardbol een levensopdracht te vervullen hebt, krijg je ruimte om juist nieuwsgierig te blijven en je intellectuele vermogens vorm te geven.

Cheiron in Tweelingen of in het derde huis leert van de pijnlijke ervaringen, zoals het niet mogen praten of vragen stellen, of dat leren wat jou leuk lijkt, zodat deze je duidelijk kunnen maken dat je leergierig en weetgierig moet zijn om meer over het leven te leren en vooral om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan vrijblijvend naar info@artemyz.nl.