Waterman

Cheiron in Waterman of in het elfde huis

Wanneer Cheiron in Waterman staat of in het elfde huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij onbevangen op iedereen afstapte en je belangstelling toonde voor de medemens.

De Waterman heeft een enorme behoefte aan vrijheid en zal zich dan ook niet zo snel binden. Pas wanneer zich innerlijk vrij voelen is ontstaan, is binding mogelijk. Cheiron helpt om individuele vrijheid te ontwikkelen zonder dat verplichtingen de Waterman beperken. Cheiron leert hem dat de plicht tot bijvoorbeeld werken kan leiden tot het ervaren van persoonlijke vrijheid.

Mogelijk had jij al jong ideeën die het collectief aangingen, maar werden die ideeën afgewezen omdat je té jong werd gevonden om die idealen te verkondigen. Je bent je daarom gaan conformeren aan de ideeën van een bepaalde groep met het risico verslaafd te raken aan de meningen van die groep. Met het gevaar dat de eigen ontwikkeling hierdoor te kort wordt gedaan.

Cheiron in Waterman of in het elfde huis leert van deze pijnlijke ervaringen dat deze hem duidelijk kunnen maken wat zijn eigen individualiteit is. Leren dat iedereen verschillend is, maar in de basis ook zo gelijk. Wanneer hij bewustzijn krijgt op het doel van deze pijnlijke ervaringen, kan hij zijn onafhankelijk, logisch denken en mentaal vermogen ontwikkelen zodanig dat hij met zijn ideeën een bijdrage kan leveren aan de mensheid.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan vrijblijvend naar info@artemyz.nl.