Cheiron – de gewonde genezer helpt je verder – Deel 12: Cheiron in Schorpioen of in het achtste huis – Vind jij confrontaties aangaan doodeng?

Wanneer Cheiron in Schorpioen staat of in het achtste huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij wilde weten wat er onder de oppervlakte speelde, want je voelde aan dat er meer aan de hand was dan men liet zien.

De Schorpioen heeft er behoefte aan om het leven intens en heftig te leven, het leven te doorgronden en de onderste stenen boven te halen. Cheiron helpt om je onmacht die je daarbij ervaart om te zetten in een krachtig bestaan. Cheiron leert je dat je geen macht hoeft in te zetten, omdat machtsspelletjes altijd over leven en dood gaan en een negatieve lading hebben. Sta je sterk dan kun je krachtig leven en de dood accepteren als onderdeel van het leven. Dan kan iets nieuws geboren worden.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat het leven duister is, er speelt zoveel dat niet aan het licht komt. Het vraagt van jou om je niet in woede te ontsteken, maar om je innerlijke wereld op orde te krijgen. Wanneer je je met het sterfelijk-zijn verzoend hebt, kun je anderen bijstaan die worstelen met onderwerpen die met leven en dood te maken hebben. Instinctief weet jij te doen wat je te doen staat.

Cheiron in Schorpioen of in het achtste huis leert van de pijnlijke ervaringen, dat deze je diepgaand kunnen veranderen. Je leert dat je soms tot de bodem moet gaan om als herboren het leven weer aan te kunnen. Het doel is om intens te genieten van het heftige leven dat je leeft.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan naar info@artemyz.nl