Cheiron – de gewonde genezer helpt je verder – Deel 11: Cheiron in Weegschaal of in het zevende huis – Tegen welke prijs pas jij je altijd aan aan anderen?

Wanneer Cheiron in Weegschaal staat of in het zevende huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij je wilde verbinden met een ander.

De Weegschaal heeft er behoefte aan om relaties aan te gaan, maar met Cheiron in Weegschaal heb je mogelijk ervaren dat relaties destructief kunnen zijn en dus vermeden moeten worden. Cheiron helpt om je één te voelen met de ander zonder dat jij je teveel aanpast. Cheiron leert je dat je niet in de verdediging hoeft te schieten maar conflicten mag aangaan. Wanneer je vriendelijk en beleefd de boel blijft sussen of gladstrijken, ontstaat een innerlijk conflict en verandert er in de relatie met die ander niets.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat je met tact en diplomatie meer kunt bereiken. Het vraagt van jou om je te verbinden zonder jezelf als verlengstuk van de ander te zien. Wanneer je beseft dat je een eigen “ik” bent en een eigen leven te leven hebt, kun je op een dieper niveau tot verbinding met een ander komen.

Cheiron in Weegschaal of in het zevende huis leert van de pijnlijke ervaringen, dat deze je duidelijk kunnen maken dat je relaties kunt aangaan waarin geen vijandigheden ontstaan, die niet destructief hoeven te zijn. Leren dat je een afgescheiden persoon bent, met ervaringen en gevoeligheden die bij jouzelf horen en dat hetzelfde voor de ander geldt.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan naar info@artemyz.nl