Cheiron – de gewonde genezer helpt je verder – Deel 10: Cheiron in Maagd of in het zesde huis – Houd jij graag de controle en belemmert perfectionisme jouw échte groei?

Wanneer Cheiron in Maagd staat of in het zesde huis, dan is het mogelijk dat jij je al jong afgewezen voelde als jij kritisch of analytisch was en je vaardigheden steeds verder wilde ontwikkelen.

De Maagd heeft er behoefte aan om ergens steeds beter in te worden, tot iets helemaal perfect is. Elk detail wordt daarbij onderzocht. Zo houdt de Maagd controle over haar leven. Cheiron helpt om de angst in de ogen te kijken en te ervaren dat je niet oplost in het grote geheel als je de controle loslaat. Cheiron leert je dat perfectionisme tot verstarring kan leiden en imperfectie gewoon bij het leven hoort.

Mogelijk had jij al jong het gevoel dat je dienstbaar moest zijn aan het leven, dat van jezelf en dat van anderen. Het vraagt van jou om anderen te helpen maar pas wanneer je ook voor jezelf kunt zorgen. Wanneer jij je eigen leven kunt organiseren hoef je niet bang te zijn dat je iets over het hoofd ziet en zal de angst de controle te verliezen je niet totaal verlammen.

Cheiron in Maagd of in het zesde huis leert van de pijnlijke ervaringen dat je erop mag vertrouwen dat het leven gewoon doorgaat, ook als je de controle laat vieren en niet in alles naar perfectie streeft. Het doel is om dienstbaar en vakbekwaam, kritisch en analytisch te zijn, en tegelijkertijd verbonden met alles en iedereen.

Wil jij graag meer informatie over jouw geboortehoroscoop of welke positie Cheiron in jouw leven inneemt? Mail dan naar info@artemyz.nl.