OPLEIDING

Opleiding tot astroloog – 4-jarige opleiding tot astroloog

Elk jaar bestaat uit 2 modules van 10 lessen van 3 uur. In deze vier jaar leer je spelenderwijs aan de hand van je eigen horoscoop het beeld dat deze geeft te interpreteren en te duiden.

Elk trimester kun je starten met module 1 van het eerste jaar. De eerstvolgende groep start september 2019.
Augustus/september 2019 gaat een groep verder met module 3. Heb je al kennis van de dierenriemtekens, de planeten, de huizen en aspecten dan kun je mogelijk starten met module 3. Neem dan contact op om dat te bespreken.

Module 1 en 2 bestaan uit theoretische kennis en praktische vaardigheden. We oefenen het duiden met de kennis die we opdoen. De theorie bestaat uit astrologische en psychologische leerstof.

Module 3 gaat geheel over relatie-astrologie. Horoscopen vergelijken, synastrie en composiet zullen onderwerpen zijn. Bij het duiden van relaties wordt verder ingegaan op de Jungiaanse psychologie.

Module 4 gaat geheel over voorspellende astrologie. Transits, secundaire en primaire progressies, solaren en lunaren, maanfasen, eclipsen en de uurhoek komen aan bod.

Module 5 besteedt aandacht aan de spirituele astrologie. In het eerste deel gaat het over de Knopen-as (Noordknoop en Zuidknoop) en in het tweede deel zullen de zwarte lichten (Zwarte Maan, Zwarte Zon, Priapus, Diamant) aan bod komen.

Module 6 bestaat uit medische astrologie, waarbij je lichamelijke en psychische aandoeningen leert te koppelen aan symbolen uit de astrologie. Je leert ook te herkennen wat achter de aandoeningen schuil gaat. Tevens zullen de centauren, Cheiron, Pholus en Nessus aan bod komen.

Module 7 staat volledig in het teken van oefenen met praktijkvoorbeelden. Ook zullen we het duiden in het echt oefenen met personen die aanwezig zijn. We oefenen dan met gesprekstechnieken.

Module 8 staat in het teken van bedrijfsastrologie en het voeren van een eigen praktijk.

 

 

CURSUSSEN

  • Kennismaken met astrologie

    In 3 introductielessen van 2 uur zul je ontdekken wat je allemaal met astrologie kunt doen, uit welke onderdelen een horoscoop bestaat en worden de dierenriemtekens, planeten en huizen besproken. Na deze introductielessen kun je in 3 vervolglessen leren aan de hand van je eigen geboortehoroscoop korte duidingen te maken door verbindingen te maken tussen planeet, dierenriemteken en huis.

WORKSHOPS

  • Tegenstellingen

    Je maakt kennis met de 12 tekens van de dierenriem. Deze tekens bevatten archetypische beelden die voor een groot deel gebaseerd zijn op de Griekse mythen. Uit het beeld van de horoscoop volgt dat elk teken een tegenoverliggend teken heeft. Deze twee tekens bevinden zich op een bepaalde as. De horoscoop heeft 6 assen. Deze dag bestuderen we deze assen en gaan we voelen hoe de tegenstellingen zich in jou verhouden. Voor deze workshop hoef je geen astrologische kennis te hebben.

  • Tekening maken aan de hand van je eigen horoscoop – 17 mei 2019!!!   Kijk bij de blogs voor meer informatie.
  • Het innerlijk kind

    Het vijfde huis van de horoscoop laat in beeldvorm zien hoe het met jouw innerlijk kind gaat. Kun je het koesteren, mag het spelen, wil het leren. Via een visualisatie kom je dichterbij jouw innerlijk kind en zul je in een beeld weergeven hoe het zich in jou manifesteert. Voor deze workshop hoef je geen astrologische kennis te hebben.

Artemyz
Frans Halsstraat 30
5684 AH Best

T  +31 6 47007934
W www.artemyz.nl
M info@artemyz.nl

Lid Erkende Astrologen
Lid AVN
Lid ASAS

 

Social Media

Artemyz © 2019
Ontwerp Buro VIZ