OPLEIDING

Opleiding tot astroloog – 4-jarige opleiding tot astroloog

Elk jaar bestaat uit 2 modules van 10 lessen van 3 uur. In deze vier jaar leer je spelenderwijs aan de hand van je eigen horoscoop het beeld dat deze geeft te interpreteren en te duiden. Elk trimester kun je starten met module 1 van het eerste jaar. De eerstvolgende groep start medio januari 2019.
Medio januari 2019 gaat een groep verder met module 2. Heb je al kennis van de dierenriemtekens, de planeten, de huizen en aspecten dan kun je mogelijk starten met module 2. Neem dan contact op om dat te bespreken.

CURSUSSEN

  • Kennismaken met astrologie

    In 3 introductielessen van 2 uur zul je ontdekken wat je allemaal met astrologie kunt doen, uit welke onderdelen een horoscoop bestaat en worden de dierenriemtekens, planeten en huizen besproken. Na deze introductielessen kun je in 3 vervolglessen leren aan de hand van je eigen geboortehoroscoop korte duidingen te maken door verbindingen te maken tussen planeet, dierenriemteken en huis.

WORKSHOPS

  • Tegenstellingen

    Je maakt kennis met de 12 tekens van de dierenriem. Deze tekens bevatten archetypische beelden die voor een groot deel gebaseerd zijn op de Griekse mythen. Uit het beeld van de horoscoop volgt dat elk teken een tegenoverliggend teken heeft. Deze twee tekens bevinden zich op een bepaalde as. De horoscoop heeft 6 assen. Deze dag bestuderen we deze assen en gaan we voelen hoe de tegenstellingen zich in jou verhouden. Voor deze workshop hoef je geen astrologische kennis te hebben.

  • Het innerlijk kind

    Het vijfde huis van de horoscoop laat in beeldvorm zien hoe het met jouw innerlijk kind gaat. Kun je het koesteren, mag het spelen, wil het leren. Via een visualisatie kom je dichterbij jouw innerlijk kind en zul je in een beeld weergeven hoe het zich in jou manifesteert. Neem dus potloden of stiften mee. Er is papier beschikbaar. Voor deze workshop hoef je geen astrologische kennis te hebben. Of je goed kunt tekenen of niet, doet niet ter zake, want wie bepaalt dat eigenlijk. De ervaring van het innerlijk kind en niet het resultaat van de tekening dat de volwassene zo graag ziet is bepalend voor een geslaagde dag.

Artemyz
Frans Halsstraat 30
5684 AH Best

T  +31 6 47007934
W www.artemyz.nl
M info@artemyz.nl

Lid Erkende Astrologen
Lid AVN
Lid ASAS

 

Social Media

Artemyz © 2019
Ontwerp Buro VIZ