De Maansverduistering van 27 juli 2018

Het is een spectaculair natuurverschijnsel en zeker de moeite waard om even voor naar buiten te lopen, vanavond. Tussen 22:00 en 23:00 uur is de maansverduistering helemaal vol. Dat betekent niet dat de maan niet te zien is. Juist wel! En doordat de kleur rood zo goed in de atmosfeer te zien is, lijkt het of de maan niet lichtgeel, maar bloedrood is.

Verduisteringen van zon of maan gaan bij de meeste mensen geruisloos voorbij. Soms kan een eclips conjunct een planeet in de persoonlijke horoscoop van iemand vallen. De kans dat die persoon de uitwerking van die planeet merkt, is dan wel aanwezig. Het is niet zo dat je die invloed tijdens de verduistering voelt, maar in de paar maanden erna mogelijk wel.

De eclips van vandaag staat conjunct Mars. De Maan is er al voorbij en loopt snel verder weg. Mogelijk is een grote handelsoorlog (Mars is de oorlogsgod), als we mundaan kijken, even op een zijspoor gekomen.

Merk jij de komende maanden dat je (meer) last hebt van hoofdpijn, lusteloosheid, maag- en darmklachten, vermoeidheid, etc. dan kunnen we samen eens kijken of deze eclips invloed heeft op jouw geboortehoroscoop. Mail dan vrijblijvend naar info@artemyz.nl.