Op maandag 10, 17 en 24 september van 18:45 uur tot 21:00 uur geven Amber van Ommeren van MoVi Coaching & Martine Misker van Artemyz in samenwerking een unieke 3 daagse cursus “Astrologie voor Jezelf @ Boerderij Croy, te Helmond. Bestaande uit 3 workshops:
  1. Geboortehoroscoop
  2. De 4 elementen
  3. Tegenstellingen
In 3 avonden leer jij je eigen geboortehoroscoop doorgronden om meer inzicht in jezelf te krijgen. Op het moment dat jij geboren werd stonden de planeten op een bepaalde plek. En dit is uniek voor jou. Het verklaart jouw sterke punten, valkuilen en struggles. 1. Geboortehoroscoop Je horoscoop kun je in de krant wel lezen. Of tegenwoordig opzoeken op het internet. Het nadeel daarvan is, dat het een algemene beschrijving is. Die voor iedereen wel ongeveer kan kloppen. Het is een eenduidige beschrijving die altijd wel ergens voor iedereen klopt. Echter het leven is nooit eenduidig!! Jouw eigen unieke geboortehoroscoop geeft een beeld van jouw unieke IK! Tijdens deze workshop leer je over de 12 sterrenbeelden, ofwel de dierenriemtekens, de planeten en de huizen. De planeten hebben een bepaalde invloed, denk maar aan de Maan die eb en vloed regelt of bijvoorbeeld Mercurius die gaat over de manier waarop we communiceren. De planeten Mars en Venus kennen we natuurlijk wel, maar hoe uiten ze zich in jouw leven? Wat zegt jouw horoscoop daarover? 2. De 4 elementen De vier elementen staan symbool voor het Leven. De elementen staan voor wie je bent. Voor wat je kansen en uitdagingen zijn. Een vuurtype met daarbij veel element aarde bijvoorbeeld ervaart andere uitdagingen in dezelfde situatie dan een luchttype met daarbij veel aarde element. Wat zegt dit dan? Jouw unieke horoscoop geeft in samenspel met de elementen een geheel nieuwe dimensie aan vragen als:
  • Welk Element type ben jij?
  • Welk element werkt bij jou voluit en welke werkt onbewust? En wanneer is welke aan het woord?
  • Hoe neem jij waar? Verstandelijk, gevoelsmatig, zintuiglijk of intuïtief?
  • Uit jij jezelf introvert of extravert en past dit bij jou?
Als je inzicht krijgt in het gevoel van de elementen creëert dit inzicht in jezelf en meer begrip voor de ander. Na deze workshop ga je jezelf en relaties met heel andere ogen bekijken. Je kunt verzachten en de relaties zonder oordeel waarnemen. 3. Tegenstellingen Tijdens deze workshop gaan we dieper in op JOUW unieke geboortehoroscoop. We gaan verdiepen op het feit dat het leven nooit eenduidig is. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Herken je dat?
  • De ene dag zit je lekker in de flow, de andere dag krijg je niks voor elkaar.
  • De ene dag kun je gemakkelijk ontspannen, de andere dag moet je heel hard werken voor je gevoel.
  • Aan de ene kant ben je heel meegaand, maar aan de andere kant kun je ook enorm dwars er tegenin gaan.
Wil jij via je geboortehoroscoop inzicht krijgen in hoe deze zaken in jouw leven spelen? Nog veel belangrijker hoe je ze meer in verbinding kan brengen, zodat je er minder “last” van hoeft te hebben. Deelnemen Deze cursus van 3 workshops is een investering in jezelf van € 99,-. Wil je liever een losse workshop volgen. Dat kan! Volg je één workshop dan investeer je eenmalig € 45,- en volg je er twee dan is je investering € 85,-. Er is beperkt plek, degene die voor alle drie de dagen inschrijven krijgen voorrang. Ben je astrologisch enthousiast geworden? Voel je welkom om je aan te melden voor de unieke 3 daagse cursus “Astrologie voor Jezelf”!! Locatie: Boerderij Croy Rootakkers 59 5708 BA Helmond Mocht je nog vragen hebben voel je vrij contact op te nemen via info@movicoaching.nl of info@artemyz.nl. Lieve groet, Amber 0627119919 & Martine 0647007934