ASTROLOGIE: WAT IS HET

Leven is een kunst, zegt men wel eens. Iedereen komt wel eens in een situatie terecht die niet gemakkelijk is om mee om te gaan, te accepteren of te verwerken. Of het nu gaat om verlies van een baan, een partner, om het vastlopen in studie of werk, problemen met leidinggeven, angsten, piekeren, relatieproblemen. Het is meestal wel een ervaring waarvan je leert en kunt groeien. Soms spelen levensvragen als “Waartoe ben ik hier op aarde?” of “Heb ik wel bestaansrecht?” een belangrijke rol.

In de astrologie zijn de elementen vuur, aarde, lucht en water van groot belang. Ze komen psychologisch overeen met intuïtie, waarnemen, denken en voelen. Elk element bevat drie sterrenbeelden die elk een eigen energie bevatten. De horoscoop laat zien hoe al die energieën bij jou verdeeld zijn en wat bijvoorbeeld jouw vaardigheden zijn, hoe jij communiceert, waar jij je veilig en op je gemak voelt, en geeft een beeld van een bij jou passende studie- of beroepskeuze, wat jouw behoeften in een relatie zijn, waartoe jij op aarde bent, wat jouw kracht is om met tegenslag om te gaan.

Een horoscoop geeft inzicht in alles waar je in het leven tegen aan kunt lopen. Vaak zijn het problemen van relationele aard, privé of op het werk. Dan wil je weten wat er speelt. Neem dan contact op voor een afspraak. Zorg dat je jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats bij de hand hebt. De geboortetijd kun je opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

Als astroloog reik ik handvatten aan, geef advies; ik geef geen therapie. Ik geef inzicht in bepaalde ontwikkelingen, ik doe geen concrete voorspellingen.

Consulten

Een horoscoop geeft inzicht in bijna alles waar je in het leven tegen aan kunt lopen.
Bij Artemyz kun je terecht voor:

 • Relatie-astrologie
 • Geboortehoroscoop
 • Progressies
 • Uurhoek
 • Relatiehoroscoop
 • Kinderhoroscoop
 • Babyhoroscoop

Lees meer ⇒

Beroepsopleiding

Bij de Beroepsopleiding Astrologie word je opgeleid tot (erkend) Astroloog en (erkend) Praktijkvoerend Astroloog. Je leert o.a.:

 • astrologie op psychologisch en spiritueel niveau
 • mythologie, kosmologie, opstellingen en meer
 • jezelf kennen door visualisaties en lichaamsgerichte oefeningen

De theorie wordt vanaf les 1 direct in praktijk gebracht zodat je het duiden snel in de vingers krijgt.

Naar de beroepsopleiding ⇒ 

Workshops

Bij Artemyz kun je terecht voor diverse workshops waarin je over jezelf leert aan de hand van de dierenriem en je horoscoop.

De workshops zijn o.a.:

 • tegenstellingen
 • tekening maken aan de hand je eigen horoscoop
 • creativiteit en leiderschap
 • op zoek naar je stijl
 • het innerlijk kind

naar de workshops ⇒

RELATIEASTROLOGIE

Waar twee mensen samengaan ontstaat een relatie met een eigen samenspel van energieën. Dat kan stimulerend zijn en het beste in elkaar naar boven halen, maar persoonlijke patronen van de afzonderlijke partners kunnen doorwerken en de relatie frustreren. Welke behoeften heb je in een relatie? Wat roep je in elkaar op? Waardoor ontstaat spanning? Wat is jullie zielsverbinding? Hoe kom je tot een voedende gelijkwaardige relatie? Dit geldt voor alle relaties die er kunnen zijn, dus niet alleen bij intieme partners, maar ook tussen broers-zussen, ouder-kind, collega’s, werkgever-werknemer, vriend(inn)en, compagnons. Relaties hebben we nodig om onszelf te kunnen ontwikkelen.

Het eerste gesprek is met de partner die de aanvraag indient. Daarna volgt een gesprek met de andere partner. Tot slot zal een gesprek met beide partners de relatieastrologie afronden. Van beide partners zijn de geboortegegevens nodig.

Het is ook mogelijk om je te beperken tot je eigen horoscoop om vandaaruit inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is in een relatie. Alleen jouw eigen geboortegegevens volstaan dan.

HOROSCOPEN

 • De geboortehoroscoop: deze vormt de basis voor een karakteranalyse met jouw kenmerkende eigenschappen, behoeftepatronen en geeft inzicht in onderliggende patronen, waar je goed in bent, wat je lastig vindt en waar dat vandaan komt, het verklaart familieinvloeden, maar geeft ook zicht op jouw individuele reisdoel.
 • Progressies: welke thema’s spelen komend jaar een rol? Je kan denken aan werk, relatie(s), vrienden, thuissituatie. De jaarhoroscoop wordt altijd in combinatie met de radix gebruikt en staat niet op zichzelf. Is het komend jaar een goede tijd om iets nieuws te beginnen, vruchten te plukken of schoon schip te maken?
 • Uurhoek: naar aanleiding van een vraag of gebeurtenis op persoonlijk of zakelijk vlak wordt een bepaalde situatie op een bepaald moment beoordeeld. Is het bijvoorbeeld een goed moment om je huis te verkopen, een nieuwe baan te zoeken, een bepaald contract te tekenen?
 • Relatiehoroscoop: welke behoeften heb jij in relaties. Het vergelijken van twee horoscopen, om elkaar heen leggen (synastrie) en samenvoegen (composiet). De onderlinge energieën tussen twee personen of een persoon en zijn bedrijf worden bij het vergelijken van de horoscopen en bij de synastrie zichtbaar. De composiet geeft de relatie zelf weer.
 • Kinderhoroscoop: wat stimuleert het kind, waardoor wordt het geremd.
 • Babyhoroscoop: leuk als kraamcadeau; geeft een beeld van de behoeften van de pasgeborene.

TARIEVEN ASTROLOGISCH CONSULT

Een astrologisch consult duurt ca. 1,5 uur

Consult Prijs
Relatie, 1 horoscoop € 169,-
Relatie, 3 horoscopen € 375,-
Radix, incl. progressies komend half jaar € 169,-
Jaaranalyse € 129,-
Thema (werk, ouderschap, voeding, levensvragen) € 169,-
Uitgebreide beroepsanalyse € 175,-
Uurhoek (vraag/gebeurtenis), schriftelijk €   95,-
Babyhoroscoop (als kraamcadeau), schriftelijk €   45,-

Kinderhoroscoop schriftelijk

Kinderhoroscoop mondeling

€   95,-

€ 125,-

Vervolggesprek, kosten per uur €   90,-
Coachingstraject, kosten voor 3 sessies van 1 uur €  250,-
Zakelijke tarieven op aanvraag

De tarieven voor de opleiding en de workshops staan bij de betreffende onderdelen zelf.

ASTROLOGISCH CONSULT

Een astrologisch consult duurt ca. 1,5 uur

Consult
Relatie, 1 horoscoop 169,-
Relatie, 3 horoscopen 375,-
Radix, incl. progressies komend half jaar 169,-
Jaaranalyse 129,-
Thema (werk, ouderschap, voeding, levensvragen) 169,-
Uitgebreide beroepsanalyse 175,-
Uurhoek (vraag/gebeurtenis), schriftelijk 95,-
Babyhoroscoop (als kraamcadeau), schriftelijk 45,-

Kinderhoroscoop schriftelijk

Kinderhoroscoop mondeling

95,-

125,-

Vervolggesprek, kosten per uur 90,-
Coachingstraject, kosten voor 3 sessies van 1 uur 250,-
Zakelijke tarieven op aanvraag

 

De tarieven voor de opleiding en de workshops staan bij de betreffende onderdelen zelf.

Wil je meer weten en heb je interesse in een afspraak. Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik bel je.

Artemyz
Frans Halsstraat 30
5684 AH Best

T  +31 6 47007934
W www.artemyz.nl
M info@artemyz.nl

Social Media

Artemyz © 2024
Ontwerp Buro VIZ