Foto van agenda met pen

 

Agenda

 

Opleiding 1e jaar Module 1   –   Start nieuwe groep dinsdag 8 maart 2022 van 9:30 tot 12:30 uur bij Artemyz in Best. Voor meer informatie of aanmelden: dat kan via het contactformulier, e-mail of per telefoon. Deze module is ook los te volgen om eens kennis te maken met astrologie. Je hoeft je dus niet gelijk voor de gehele opleiding aan te melden.

Opleiding 1e jaar Module 2   –   Start  30 maart 2022 bij Artemyz in Best. Heb jij al kennis van de dierenriemtekens, de planeten en de huizen en weet je wat aspecten zijn, dan kan je met module 2 je basiskennis verder uitbreiden. Meld je aan via het contactformulier, e-mail of telefoon. Meld je alvast aan; er zijn nog een paar plaatsen.

Opleiding 2e jaar Module 3 – Start september 2022 bij Artemyz in Best. Deze module gaat over RELATIE-astrologie. Heb jij goede kennis van tekens, planeten en huizen en heb je al enige ervaring met het duiden van een horoscoop. Neem contact op om te bespreken of je kunt aansluiten bij deze module. Deze module kan los gevolgd worden bij voldoende basiskennis. Ook is het mogelijk deze module op locatie te geven. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opleiding 2e jaar Module 4 – Start vrijdag 25 maart 2022 bij Artemyz in Best. Deze module zal in het teken van de progressies staan. Heb jij goede kennis van tekens, planeten, huizen en aspecten, neem dan contact op om te bespreken of je kunt aansluiten bij deze module. Ook deze module kan op locatie verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Opleiding 3e jaar Module 5 -start najaar 2022 bij Artemyz in Best. De spirituele astrologie is onderwerp van deze module. Heb jij al een gedegen basiskennis van de astrologie, maar wil je kennismaken met de spirituele astrologie, dan is het mogelijk om op elk moment van het jaar te starten. Neem gerust contact op voor overleg.

Opleiding 3e jaar Module 6 – Start  winter 2022 bij Artemyz in Best. In deze module komt de medische astrologie aan bod en tevens zullen we dieper ingaan op de centauren, Cheiron, Pholus en Nessus.

Opleiding 4e jaar Module 7 – Start voorjaar 2023 bij Artemyz in Best. Gedurende deze module wordt geoefend met echte personen zodat de gesprekstechnieken en de inhoud van een horoscoop getraind worden. Deze module kan bij voldoende interesse ook eerder in het jaar gegeven worden aan (ervaren) astrologen.

Opleiding 4e jaar Module 8 – start 2 februari 2022 bij Artemyz in Best. De bedrijfsastrologie staat centraal. Daarnaast is aandacht voor het opstarten van een eigen praktijk.

De groepen bestaan uit maximaal 5 personen, zodat in een veilige setting met de eigen horoscoop gewerkt kan worden.

CURSUS – binnenkort ook een groep speciaal voor jongeren! Ben jij tussen de 14 en 20 jaar meld je dan alvast aan via het contactformulier.

                        Kennismaken met Astrologie – in 6 lessen de dierenriemtekens, planeten, huizen leren kennen en tegelijkertijd leren duiden

                   op maandagavond van 19:00 – 21:00 uur op NIEUWE DATUMS VOLGEN BINNENKORT 2022

Deze cursus is ook als privé les digitaal te volgen. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier, e-mail of neem telefonisch contact met mij op.

 

Workshop Op zoek naar je stijl in samenwerking met Stylistic   –   ? 2022 in Geldrop. Voor jouw deelname vragen we € 55,-.  Zin om ook een keer mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier of telefonisch bij mij of via e-mail bij Conny: info@stylistic.nu zodat zij in overleg met de deelnemers een datum kan afspreken. Er zijn alweer 3 nieuwe inschrijvingen, dus nog maar 3 plaatsen vrij!

Workshop Creativiteit en Leiderschap in samenwerking met Rianne de Zwart, kunstenaar en docent beeldende vorming – voorjaar 2022 van 10:00 – 14:00 uur in omgeving Eindhoven, Geef je snel op! Er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Kosten € 85,- inclusief koffie/thee en materiaal. Meld je aan via het contactformulier of via info@artemyz.nl. Bij de blogs vind je meer info.

Workshop Rouw en Verlies in samenwerking met Rianne de Zwart, kunstenaar en docent beeldende vorming – voorjaar 2022. Verlies verwerken is hard werken. Door een memory catcher te maken krijgt het verlies op een dieper niveau aandacht. Meer informatie volgt.

Workshop Tegenstellingen (astrologische kennis is niet nodig), maximaal 6 deelnemers – najaar 2022 van 13:30 tot 16:30 uur bij Artemyz in Best. Kosten € 65,- inclusief koffie/thee en handout.

Workshop Tekenen aan de hand van je horoscoop (astrologische kennis is niet nodig), maximaal 6 deelnemers   –   najaar 2022 van 11:00 tot 16:00 bij Artemyz in Best. Kosten € 85,- inclusief koffie/thee en materiaal. Lunch graag zelf meenemen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Wil je mee doen maar schikt het tijdstip of de dag niet, laat het me weten!

Artemyz
Frans Halsstraat 30
5684 AH Best

T  +31 6 47007934
W www.artemyz.nl
M info@artemyz.nl

Social Media

Artemyz © 2024
Ontwerp Buro VIZ